Steak Bavette - slabina 250 g "Limited availability"

Neohodnotené

Hojne mramorovaný kus skirt s hladkou a jemnou textúrou v ústach, vďaka ktorej je ideálny na širokú škálu kulinárskych úprav. Vhodným rezom, smerom od hrubého po tenký koniec, dokážeme ešte zvýrazniť jeho jemnosť.

Spôsob prípravy

gril-kruh  rura-kruh panvica-kruh-  

9,92 € 9,45 € bez DPH 9,92 € / 1 ks
Dostupnosť: Skladom (>2 ks)
Môžeme doručiť do:
17.3.2025
Možnosti doručenia
Steak Bavette - slabina 250 g "Limited availability"
Neohodnotené

Podrobný popis

English: Flap Meat
French: Bavette d´aloyau
Italian: Bavette aloyau
German: Bavette

 

Bavette – slabina od MIGUEL VERGARA predstavuje skutočnú delikatesu s limitovanou dostupnosťou, ktorá sa pýši výnimočným mramorovaním a nezameniteľnou jemnosťou. S hmotnosťou od 1,8 do 2,5 kilogramu je táto pochúťka ideálnou voľbou pre gurmánov, ktorí hľadajú kombináciu flexibility a špičkovej kvality.

Jemná textúra bavette vytvára dokonalé plátno pre rôzne kulinárske experimenty. Vďaka výraznému mramorovaniu a správnemu smeru krájania – od hrubšieho ku tenšiemu koncu – dosiahnete maximálnu jedinečnosť chuti. Tento exkluzívny kúsok je ideálny na najjemnejšie metódy prípravy, ktoré podčiarknu jeho štruktúru a bohatú chuť.

Vákuové balenie je nielen praktické, ale aj nevyhnutné na zachovanie čerstvosti mäsa až na 40 dní. Vďaka tomu je bavette dokonalou surovinou na plánovanie jedál vopred, bez obáv zo straty kvality. Či už ho pripravíte na grile s priateľmi, upečiete vo dvojici alebo pomaly povaríte na rodinnej oslave, vždy zaručí chuťový zážitok, ktorý poteší každého hosťa.

Keď si objednáte Bavette – slabinu od MIGUEL VERGARA, nezískate len vynikajúci kus mäsa, ale aj časť kulinárskeho umenia. Predstavte si, ako tento prémiový produkt rozširuje vaše gastronomické obzory a prináša nezabudnuteľný zážitok pre vás a vašich blízkych. Buďte pripravení vytvoriť výnimočné chvíle s pokrmom, ktorý je rovnako nadčasový ako váš domov.

Dodatočné parametre

Kategória: Porcované hovädzie steaky
Balenie: Vacuum
Trvanlivosť: 14 dní
Hmostnosť: 250g

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Len registrovaní používatelia môžu pridávať príspevky. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.

Nevypĺňajte toto pole:

Bezpečnostná kontrola

Najlepšie mäso na svete pre jeho kvalitu a záväzok k blahu zvierat.

Grupo Miguel Vergara je oveľa viac ako len hovädzie mäso. Spája v sebe tradíciu zdedenú z rodinnej firmy, ktorá sa venuje chovu hospodárskych zvierat, na ktoré aplikovala najvyššie štandardy kvality a dokonalosti, aby vytvorila vedúcu spoločnosť v mäsovom sektore, ktorá vykonáva globálny výrobný proces, od poľa až po stôl.

Od výberu a chovu najlepších plemien na našich farmách – kontrolovaných našimi vlastnými veterinármi a podrobovaných prísnym kontrolám kvality –, cez ich transformáciu, prípravu a vývoj produktov, má spoločnosť najväčšie vlastné zariadenia na výrobu teliat v Španielsku.

História uvádza, že pôvod plemena aberdeen angus môžeme hľadať u divokého dobytka, ktorý sa pásol v škótskych krajoch Aberdeenshire a Angusshire, po ktorých získalo toto osobité hovädzie svoje meno aj identitu. Plemeno je známe svojím ušľachtilým chovaním, ako aj tým, že nemá rohy. V roku 1835 bolo oficiálne uznané Highlandskou spoločnosťou a o tri desaťročia neskôr bola zostavená aj prvá plemenná kniha pre tento druh.

Hľadanie skutočnej chuti

CHUŤ: Vnem, ktorý vyvolávajú „telieska“ v chuťovom orgáne.

…jedinečného plemena

Sme hlboko presvedčení, že ponúkanie výrobku výnimočnej kvality si vyžaduje aj prísny dohľad nad každou fázou výrobného procesu. Už tri generácie sa v spoločnosti Miguel Vergara venujú budovaní najväčšieho vlastného stáda angusov v Španielsku.

Cesta za autentickou chuťou mäsa sa začala v malom regióne Severného Írska, výberom najlepších jedincov z tohto ušľachtilého plemena. Následne, vo veku iba niekoľkých dní boli prevezení do Španielska, kde sa im dostalo dôkladnej individuálnej starostlivosti, ktorá dokáže vyzdvihnúť potenciál ich vynikajúcich vlastností. Najväčšie domáce stádo hovädzieho dobytka angus sa chová medzi pastvinami Salamanky a pohorím León.

Plemeno aberdeen angus je známe svojou učenlivou a pokojnou povahou, ktorá prepožičiava jeho mäsu rad nezameniteľných zmyslových vlastností. Tieto vlastnosti, spolu so záväzkom Miguela Vergara chovať zvieratá v súlade s prísnymi parametrami, ktoré zaručujú ich dobré životné podmienky, vytvárajú skutočne ušľachtilý výrobok, ktorý je k dispozícii najlepším reštauráciám.

Nie je mäso ako mäso a Grupo Miguel Vergara je toho jasným dôkazom. Táto značka sa totiž zameriava na prepojenie dlhoročnej tradície a dokonalosti, čo určite oceníte na svojom tanieri. Grupo Miguel Vergara je synonymom kvality, čo dokazuje fakt, že každá fáza výrobného procesu je prísne kontrolovaná. 

Ak teda hľadáte niečo špeciálne, čo vám vyrazí dych, hľadajte pod touto značkou. Ručíme za to, že nebudete sklamaný, pretože na tanieri budete mať kvalitné hovädzie mäso, ktoré sa spája s tými najväčšími svetovými odborníkmi.

 

ANGUS

Anguský dobytok s viac ako 200-ročnou históriou je okamžite rozpoznateľný vďaka svojej charakteristickej uhľovo čiernej srsti a bezrohej hlave.

Charakteristiky plemena angus Miguela Vergara:

 

Podobné produkty