Neobyčajne jemný a lákavý rez s chudými partiami mäsa. Je a môže byť celkom filetovaný alebo rozdelený na štyri rozdielne svaly: prvý - ideálny na mleté mäso najvyššej kvality; dva menšie (jeden veľký ako päsť a druhý dvakrát väčší) a štvrtý zo stredu hornej časti, ktorý je vhodný na širokú škálu príprav.
Spôsob prípravy
Podrobný popis
English: Topside
French: Tranche
Italian: Fesa
German: Oberschale
Objavte neporovnateľnú chuť a kvalitu s vrchným šálom Topside od MIGUEL VERGARA. Tento rez predstavuje to najlepšie z oboch svetov – jemnosť a nízky obsah tuku. Vychutnajte si vzácny Topside, ktorý môže byť buď celkom filetovaný, alebo rozdelený na štyri svaly, každý s unikátnym využitím a neporovnateľnou chuťou.
Prvý sval je ideálny pre prípravu mletého mäsa najvyššej kvality. Dva menšie svaly, s hmotnosťou ideálnou na porcie pre jednu osobu, a štvrtý, najväčší sval zo stredu vrchnej časti, ponúkajú nekonečné možnosti varenia. Každý kúsok váži pôsobivých 5,5 až 7,5 kg, a tak je istotou, že uspokojí aj tie najväčšie gurmánske túžby.
Vďaka vákuovému baleniu má tento rez trvanlivosť až 40 dní, pričom si udržiava svoju čerstvosť a kvalitu. Či už ho pripravujete na tradičný nedeľný roastbeef, alebo ho chcete zahrnúť do inovatívnych receptov, vrchný šál Topside je ideálnou voľbou.
Mäsové kúsky od MIGUEL VERGARA sú synonymom čerstvosti, kvality a univerzálnosti. Nech už máte v pláne akúkoľvek príležitosť, vrchný šál Topside pridá na váš stôl to pravé kulinárske majstrovstvo. Objednajte si tento špičkový rez a posuňte svoje kulinárske zážitky na novú úroveň.
Dodatočné parametre
Kategória: | Hovädzie mäso Angus |
---|---|
Balenie: | Vacuum |
Hmotnosť: | 5,5-7,5kg |
Trvanlivosť: | 40 dní |
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Najlepšie mäso na svete pre jeho kvalitu a záväzok k blahu zvierat.
Grupo Miguel Vergara je oveľa viac ako len hovädzie mäso. Spája v sebe tradíciu zdedenú z rodinnej firmy, ktorá sa venuje chovu hospodárskych zvierat, na ktoré aplikovala najvyššie štandardy kvality a dokonalosti, aby vytvorila vedúcu spoločnosť v mäsovom sektore, ktorá vykonáva globálny výrobný proces, od poľa až po stôl.
Od výberu a chovu najlepších plemien na našich farmách – kontrolovaných našimi vlastnými veterinármi a podrobovaných prísnym kontrolám kvality –, cez ich transformáciu, prípravu a vývoj produktov, má spoločnosť najväčšie vlastné zariadenia na výrobu teliat v Španielsku.
História uvádza, že pôvod plemena aberdeen angus môžeme hľadať u divokého dobytka, ktorý sa pásol v škótskych krajoch Aberdeenshire a Angusshire, po ktorých získalo toto osobité hovädzie svoje meno aj identitu. Plemeno je známe svojím ušľachtilým chovaním, ako aj tým, že nemá rohy. V roku 1835 bolo oficiálne uznané Highlandskou spoločnosťou a o tri desaťročia neskôr bola zostavená aj prvá plemenná kniha pre tento druh.
Hľadanie skutočnej chuti
CHUŤ: Vnem, ktorý vyvolávajú „telieska“ v chuťovom orgáne.
…jedinečného plemena
Sme hlboko presvedčení, že ponúkanie výrobku výnimočnej kvality si vyžaduje aj prísny dohľad nad každou fázou výrobného procesu. Už tri generácie sa v spoločnosti Miguel Vergara venujú budovaní najväčšieho vlastného stáda angusov v Španielsku.
Cesta za autentickou chuťou mäsa sa začala v malom regióne Severného Írska, výberom najlepších jedincov z tohto ušľachtilého plemena. Následne, vo veku iba niekoľkých dní boli prevezení do Španielska, kde sa im dostalo dôkladnej individuálnej starostlivosti, ktorá dokáže vyzdvihnúť potenciál ich vynikajúcich vlastností. Najväčšie domáce stádo hovädzieho dobytka angus sa chová medzi pastvinami Salamanky a pohorím León.
Plemeno aberdeen angus je známe svojou učenlivou a pokojnou povahou, ktorá prepožičiava jeho mäsu rad nezameniteľných zmyslových vlastností. Tieto vlastnosti, spolu so záväzkom Miguela Vergara chovať zvieratá v súlade s prísnymi parametrami, ktoré zaručujú ich dobré životné podmienky, vytvárajú skutočne ušľachtilý výrobok, ktorý je k dispozícii najlepším reštauráciám.
Nie je mäso ako mäso a Grupo Miguel Vergara je toho jasným dôkazom. Táto značka sa totiž zameriava na prepojenie dlhoročnej tradície a dokonalosti, čo určite oceníte na svojom tanieri. Grupo Miguel Vergara je synonymom kvality, čo dokazuje fakt, že každá fáza výrobného procesu je prísne kontrolovaná.
Ak teda hľadáte niečo špeciálne, čo vám vyrazí dych, hľadajte pod touto značkou. Ručíme za to, že nebudete sklamaný, pretože na tanieri budete mať kvalitné hovädzie mäso, ktoré sa spája s tými najväčšími svetovými odborníkmi.
ANGUS
Anguský dobytok s viac ako 200-ročnou históriou je okamžite rozpoznateľný vďaka svojej charakteristickej uhľovo čiernej srsti a bezrohej hlave.
Charakteristiky plemena angus Miguela Vergara: